Hrniec na cestoviny BLACKplus® so sklenenou pokrievkou 3 l Risoli

Kód: 0097WBP/20PN
Novinka Varianty
Značka: Risoli
€79,95
Na objednávku

Hrniec na cestoviny z kolekcie BLACKplus® je ideálny na prípravu klasických talianskych jedál, ako sú cestoviny, omáčky, polievky a dusené pokrmy. Tento prémiový hrniec z tlakovo liateho hlikíka prináša výnimočné vlastnosti. Rovnomerné a pomalé varenie uchováva autentickú chuť a vôňu všetkých ingrediencií. Vďaka inovatívnemu nepriľnavému povrchu El Diamant Profile, zosilnenému karbidom kremíka (SiC), odoláva poškribaniu a umožňuje varenie bez použitia tuku.

Detailné informácie

Podrobný popis

Kolekcia BLACKplus®

Kolekcia BLACKplus® spája pokročilú technológiu a klasickú kvalitu s praktickým dizajnom. Ideálna na zdravé varenie bez tuku, hrnce a panvice z tejto kolekcie sú navrhnuté s ohľadom na odolnosť a dlhú životnosť. Špeciálny povlak El Diamant Profile, inšpirovaný odolnosťou diamantu, umožňuje nekompromisné varenie s profesionálnym výkonom.

  • objem: 3 l
  • priemer: 20 cm
  • výška: 17 cm
  • materiál: kvalitný tlakovo liaty hliník s hrúbkou 6 mm, zaistí vynikajúcu distribúciu tepla
  • nepriľnavý povrch: El Diamant Profile zaručí dlhú životnosť - testované na vvš 40 000 cyklov používania
  • so sklenenou pokrievkou
  • vyrobené v Taliansku - každý kus s garanciou kvality a prísnej kontroly výrobného procesu

Vlastnosti

  • kompatibilita: vhodné na plynové, elektrické, sklokeramické varné dosky aj na použitie v rúre
  • vyrobené z ekologického, 100% recyklovateľného hliníka
  • neobsahuje nikel

Typy na použitie

  • predhrievanie: stačí 5 minút na strednom plameni
  • údržba: po použití opláchnite jemným čistiacim prostriedkom pod vlažnou vodou a dôkladne osušte
  • vhodné do umývačky riadu na jemný cyklus


Dodatočné parametre

Kategória: Hrnce
Kolekcia: BLACKplus®
Vhodné na indukciu: Nie
Objem: 3 l
Materiál: liaty hliník
Primer: 20 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: