Nôž Santoku CLASSIC COLOUR 17 cm s výbrusom Velvet Oyster Wüsthof

Kód: 1061731317
Varianty
Značka: Wüsthof
€119
Na sklade (>5 ks)

Najobľúbenejšia kolekcia Classic značky Wüsthof prichádza s explóziou nových farieb inšpirovaných svetom gastronómie. Rafinované spojenie originálneho dizajnu a moderných farieb prináša do vašej kuchyne sebavedomý kreatívny mix, ktorý bude odrazom vášho osobitého vkusu a štýlu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Velvet Oyster

Upokojujúci, zároveň moderný odtieň Velvet Oyster sa hodí k mnohým štýlom interiéru a dobre sa kombinuje s inými farbami, pričom vyslovene nevyčnieva. Pôsobí uvoľnene a nenásilne.

Nôž santoku

Nôž Santoku je klasikou medzi ázijskými nožmi a je veľmi obľúbený aj v Európe. Je perfektný všade tam, kde treba nakrájať tenké plátky alebo drobné kúsky. Vďaka svojmu tvaru, ostriu a hmotnosti je ale takým univerzálnym, že ho môžete použiť na sekanie byliniek, krájanie ovocia a zeleniny, rovnako ako na prípravu rýb a mäsa. Ostrá čepeľ umožní čokoľvek od bežného krájania až po tie najtenšie rezy. Duté výbrusy zabraňujú tenkým plátkom či malým kúskom prilepiť sa na čepeľ.

  • nôž kovaný z jedného kusa kvalitnej ocele
  • rovné ostrie 
  • poloviční hlava znižuje hmotnosť noža a zjednodušuje ostrenie
  • dokonale vyvážený 
  • materiál čepele: nožiarska oceľ (chróm-molybden-vanádiová oceľ X50CrMoV15)
  • tvrdosť: 58 HRC Rockwellovej stupnice 
  • dlhodobá extrémna ostrosť vďaka najmodernejšej technológii brúsenia (Precision Edge Technology)
  • manuálne finálne leštenie
  • dĺžka čepele 17 cm
  • farebná rukoväť s mosadznými nitmi
  • materiál rukoväti: pružný syntetický materiál so zamatovou povrchovou úpravou
  • ergonomicky tvarovaná rukoväť umožní pohodlnú prácu bez únavy ruky
  • odporúčame umývať ručne

Dodatočné parametre

Kategória: Ázijské nože
Dĺžka čepele: 17 cm
Kolekcia: Classic
Typ noža: Ázijský
Vyhotovenie: Kované nože

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: